Luontokuvauskurssi melojille 13.-16.8.2015

Ajankohta: To 13.08.2015 00:00 - Su 16.08.2015 00:00
Paikka: Rymättylä ja Maisaari

Tervetuloa oppimaan luontovalokuvauksen perusasioita, sommittelua, kuvaustekniikkaa ja niksejä. Seuran jäsenille tarkoitettu kurssi on räätälöity retkimelojille ja sisältää sekä teoriaopetusta että ohjattuja käytännön harjoituksia. Kurssi soveltuu parhaiten valokuvausta jo hieman harrastaneelle. Osallistujilta edellytetään melonnan ja retkeilyn perustaitoja.

Hyödynnämme kuvaamiseen parhaat valot auringon noustessa ja laskiessa. Heräämme neljän viiden maissa ja kuvaamme vielä jopa iltakymmeneltä. Tahti on kuitenkin leppoisa. Melomme valokuvauksen ehdoilla Rymättylän vesillä muutaman tunnin päivässä kun valot ovat kirkkaimmat ja pidämme muutaman tunnin siestan keskipäivällä.

Kokoonnumme torstaina kello 8 seuran vajalla, josta ajamme seuran pakettiautolla ja kimppakyydeillä Rymättylän Röölään. Sieltä melomme Maisaareen. Palaamme vajalle sunnuntai-iltana viimeistään kello 18. Kajakkien kuljetukseen käytämme seuran traileria. Yövymme Maisaaressa omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme.

Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Saat varusteluettelon ennen retkeä. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa. Kurssin hinta on 60 euroa, joka sisältää Maisaaren telttamaksut.

Pidämme retkipalaverin vajalla tiistaina 4.8. kello 18, jolloin keskustelemme kurssista ja siihen valmistautumisesta.

Kurssille otetaan enintään 8 osallistujaa. Vetäjinä toimivat Kristian Vuorilehto sekä Jukka Palm, joka toimii valokuvauksen kouluttajana. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kristianille 15.7. mennessä p. 050 557 5737, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi.