Peruuntunut: Lintumelontaretki Koskeljärvelle

Ajankohta: La 14.05.2016 00:00 - Su 15.05.2016 00:00
Paikka:

LINTU- JA MELONTARETKI KOSKELJÄRVELLE 14.-15.5.2016

Koskeljärvi on merkittävä lintuvesi ja Lounais-Suomen suurin mökitön järvi Pyhäjärven länsipuolella, 70 km Turusta. Järvi on vain 8 km:n pituinen, joten emme jahtaa kilometrejä vaan tarkkailemme lintuja ja kiertelemme mielenkiintoisia saaria ja poukamia. Saatamme käydä myös luontopolulla.

Tapaamme vajalla lauantaina klo 8, jolloin aloitamme kajakkien ja varusteiden pakkaamisen seuran pakettiautoon, traileriin ja kimppakyytiautoihin. Takaisin Turussa olemme sunnuntai-iltana viimeistään klo 19.

Koskeljärven rannoilla on useita laavuja, ja yövymme sellaisen läheisyydessä omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme. Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa.  Saat varusteluettelon ennen retkeä.

Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa. Itse retki on ilmainen, mutta kukin maksaa osuutensa kimppakyytien polttoainekuluista.

Retki on tarkoitettu seuran jäsenille, ja sopii hyvin myös aloittelijoille. Retkelle otamme enintään 10 osallistujaa. Retken vetäjinä toimivat Kristian Vuorilehto sekä lintuopas Pekka Innanen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kristianille viimeistään 9.5., kristian.vuorilehto@pp.inet.fi, p. 050 557 5737.

Lisätietoja retken kohteesta on osoitteessa http://www.luontoon.fi/koskeljarvi.

Tervetuloa mukaan!

Retken luokitus: Helppo