Melontaretki Ahvenanmaalla, Kumlingen saaristossa

Ajankohta: To 18.08.2016 15:30 - Su 21.08.2016 22:00
Paikka:

SMM Melontaretki Ahvenanmaan saaristoon (Kumlinge)

Tervetuloa melontaretkelle kauniiseen ja kirkasvetiseen Ahvenanmaan saaristoon.

RETKISUUNNITELMA: Tänä vuonna kohteenamme ovat Kumlinge ja sen lähisaaret Seglinge, Enklinge, Bärö jne. (http://www.kumlinge.ax/fi/ ). Retkikohteeseen matkaamme autoilla ja yhteysaluksilla ensin Kustavista Brändöön josta edelleen jatkoyhteydellä Kumlingeen. Torstaina olemme vasta illalla perillä majoituspaikassamme, joten melontaa on perjantaina ja lauantaina n. 15-20km sekä sunnuntaina noin 10km jotta ehdimme ajoissa paluumatkalle ja yhteysalukselle.

RETKEN VAATIVUUS: helppo/keskivaikea, joten suosittelemme jonkin verran kokemusta myös aallokkomelonnasta avomerellä. Toki aina pyrimme melomaan turvallisesti saarten läheisyydessä kaikkien osallistujien melontakokemus huomioiden. Jos olet epävarma taidoistasi niin kerro tästä retken vetäjälle.

KOKOONTUMINEN: Seuran vajalla torstaina klo 15:30 jossa pakkaamme tavarat ja kajakit traileriin. Lähtö Kustavi/Vuosnainen lauttarantaan klo 16:30. Paluu sunnuntai-iltana klo 21–22 takaisin SMM vajalle. Kuljetus järjestyy seuran puolesta joten et tarvitse omaa autoa mukaan. Jos haluat liikkua omalla autolla niin soita retken vetäjälle.

HUOM! Jos et pääse mukaan vielä torstaina, niin voit myös osallistua retkelle omalla kulkuneuvolla (+laivavaraukset) vasta perjantai-iltana. Soita tästäkin retken vetäjälle.

MAJOITUS: Kumlinge Stugor (http://www.kumlingestugor.com/) saaren keskellä, 4-6 hengen pikkumökeissä. Alueella on yhteiskeittiö, wc, suihku ja sauna. Liinavaatteet voit tilata halutessasi erikseen paikanpäällä. Sauna lämpiää meille perjantai ja lauantai-iltoina melontaretken jälkeen klo 19–21.

OSALLISTUJAT: Enintään 10 melojaa ohjaajien lisäksi (Kari Lindgren, Timo Suominen, Tarja Suominen)

RETKEN HINTA n. 95€ (alustava), joka sisältää henkilö + kajakkikuljetukset, laivamatkat, mökkimajoituksen ja saunat. Lopullinen hinta määräytyy kun tarkka osallistujamäärä on tiedossa.

VARUSTEET: Kaikilla omat tai itse vuokratut kajakit, melontavarusteet ja ruoat mukana.

RETKIPALAVERI: pidetään SMM Uittamon vajalla maanantaina 15.8.2016 klo 16, jossa käymme lävitse retkeen valmistautumista, reittisuunnitelmaa (säävaraus) sekä retkeen liittyviä kysymyksiä.

ILMOITTAUTUMINEN: sunnuntai 14.08. mennessä allekirjoittaneelle. Retken maksu tilille Ålandsbanken FI74 660100 0323 2220 viim. 15.8. maanantaina.

Melontaterveisin

 

KARI LINDGREN | SMM Melonnanohjaaja

+358 (0) 440 827 413

karisatu@pp.nic.fi