Koulutuksellinen melontaretki

Ajankohta: Pe 04.09.2020 16:30 - Su 06.09.2020 19:00
Paikka: Soutu- ja melontakeskus, Rykmentintie 55, Turku

KOULUTUKSELLINEN MELONTARETKI SAARISTOMERELLÄ 4. – 6.9.2020

Tervetuloa melomaan Saaristomeren kansallispuiston pohjoisosiin, jossa meitä odottavat avara meri ja ulkosaariston kauniit, kallioiset saaret.

Tällä koulutuspainotteisella retkellä harjoittelemme muun muassa aallokkomelontaa, pelastautumisia, hinauksia, melontatekniikkaa, melontaa pimeässä ja suunnistusta. Todennäköisesti pääsemme melomaan ja harjoittelemaan kunnon aallokkoon, joten sinulla tulee mielellään olla vähintään Taitotaso 2 vastaavat taidot. Tarvitset mukaan myös kosolti reipasta mieltä ja intoa oppia uutta. Räätälöimme ohjelman osallistujien ja olosuhteiden mukaan.

Yövymme teltoissamme saarilla, todennäköisesti molemmat yöt Höglandissa. Laitamme itse ruokamme. Ota mukaan omat muonat ja varusteet. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa. Tarvitset myös kuivapuvun, sillä harjoituksissa kastuu, eikä uimistakaan voi välttää. Saat sähköpostitse lisätietoja varusteista yms. ennen retkeä.

Tapaamme seuran vajalla perjantaina 4.9. klo 16.30, jolloin aloitamme kajakkien ja varusteiden pakkaamisen autoihin ja traileriin. Vajalta lähdemme matkaan kello 17.30. Ajomatkaa on puolitoista tunti Paraisten Portille. Sieltä lähdemme melomaan illan pimetessä ja sinne palaamme sunnuntaina. Vajalle saavumme viimeistään klo 19.

Ennen retkeä kokoonnumme vajalla keskiviikkona 26.8. klo 18, jolloin keskustelemme retkestä ja siihen valmistautumisesta. Heti sen jälkeen pidämme pelastautumisharjoitukset.

Retki on ilmainen jäsenille. Kimppakyydeistä ja kajakin vuokrauksesta saattaa kuitenkin tulla kuluja. Retkelle otamme enintään 8 osallistujaa. Vetäjinä toimivat Kristian Vuorilehto ja Esko Sorakunnas. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 20.8. mennessä Kristianille, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi, puh. 050 557 5737.

Katso viime vuoden vastaavan retken tunnelmia seuran blogista.