Koulutuksellinen melontaretki Saaristomerellä 6. – 8.9.2019 – RETKI ON TÄYNNÄ

Ajankohta: Pe 06.09.2019 17:00 - Su 08.09.2019 19:00
Paikka: Saaristomeri

RETKI ON TÄYNNÄ.

Tervetuloa melomaan Saaristomeren kansallispuiston pohjoisosiin, jossa meitä odottavat avara meri ja ulkosaariston kauniit, kallioiset saaret.

Tällä koulutuspainotteisella retkellä harjoittelemme muun muassa aallokkomelontaa, pelastautumisia, hinauksia, melontatekniikkaa, melontaa pimeässä ja suunnistusta. Retki on tarkoitettu melonnan ja retkeilyn perustaidot osaaville. Tarvitset mukaan myös kosolti reipasta mieltä ja intoa oppia uutta. Retki sopii myös konkareille. Räätälöimme ohjelman osallistujien ja olosuhteiden mukaan.

Yövymme teltoissamme saarilla ja laitamme itse ruokamme. Ota mukaan omat muonat ja varusteet. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa. Tarvitset myös kuivapuvun, sillä joissakin harjoituksissa kastuu. Saat sähköpostitse lisätietoja varusteista yms. ennen retkeä.

Tapaamme seuran vajalla perjantaina 6.9. klo 17.00, jolloin aloitamme kajakkien ja varusteiden pakkaamisen autoihin ja traileriin. Vajalta lähdemme matkaan kello 18.00. Ajomatkaa on yksi tunti Paraisten Granvikiin. Sieltä lähdemme melomaan illan pimetessä ja sinne palaamme sunnuntaina. Vajalle saavumme viimeistään klo 19.

Ennen retkeä kokoonnumme vajalla tiistaina 27.8. klo 18, jolloin keskustelemme retkestä ja siihen valmistautumisesta. Heti sen jälkeen pidämme pelastautumisharjoitukset.

Retki on ilmainen jäsenille. Kimppakyydeistä ja kajakin vuokrauksesta saattaa kuitenkin tulla kuluja. Retkelle otamme enintään 8 osallistujaa. Vetäjinä toimivat Kristian Vuorilehto ja Esko Sorakunnas. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 20.8. mennessä Kristianille, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi, puh. 050 557 5737.