Joogamelonta

Ajankohta: Su 24.07.2016 09:00 - 19:00
Paikka: Ruissalon kansanpuisto

Koe Turku uudesta näkökulmasta: nauti meditatiivisesta melonnasta, hiljaisuudesta ja joogasta

Kokoonnumme klo 9 Turun Soutu- ja Melontakeskuksessa. Opastuksen ja lyhyiden esittelyjen jälkeen annamme itsellemme päivän hiljaisuudessa. Puhepaasto ei luonnollisesti koske turvallisuutta ja käytännön asioita. Ohjattuihin kehoa ja mieltä hoitaviin harjoitteisiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Melomme Ruissalon Kansanpuistoon. Perillä nautimme retkilounaan omin eväin tai Villa Promenaden kahvilassa. Itselle ja/tai parille tehtävien shiatsuhoitojen jälkeen teemme hengitys- ja mietiskelyharjoituksia sekä lempeää astangajoogaa. Retki päättyy melontavajalla purkukeskusteluun.

SMM jäsenille tarkoitettu retki sopii hyväkuntoisille aloittelijoille ja niille, joilla on jo hieman melontakokemusta. Edestakainen melontamatka on noin 14 km. Osallistujat ovat mukana omalla vastuullaan. Retken ohjaavat melontaopas Minna Hokka ja joogaohjaaja Anton Nordqvist. Muista omat eväät, 3-4 litraa juotavaa ja varavaatteet ym. Mielellään oma joogamatto tai retkialusta mukaan. Joogamaton voi lainata ohjaajalta tarvittaessa, kerrothan siitä Antonille edellisenä päivänä. Mikäli haluat retkelle tietyn kajakin, ole hyvä ja varaa se itse.

Hinta:  20 euroa

Melontaseuran jäsenyys ja kajakkien varaukset: www.melojat.net posti@melojat.net / 041-4565 223

Ilmoittautumiset mielellään 18.7. mennessä Minnalle: 040-5151 653
Joogaa ym. koskevat tiedustelut Antonille: 040-5375 675