Jatkokurssi melojille

Ajankohta: Ma 05.08.2013 17:30 - 20:00
Paikka: Soutu- ja melontakeskus, Rykmentintie 55, Turku

Ottaako melonta voimillesi? Tulevatko paikat kipeiksi? Kääntyykö kajakkisi minne sattuu? Pelottaako sinua aallot ja kaatuminen?

Tule harjoittelemaan kouluttajan opastuksella vajalle klo 17.30 – 20.00. Vesillä olemme klo 18.00. Kurssi on tarkoitettu lyhyen tai pitkän melontakoulun käyneille ja muille innokkaille melojille. Otamme huomioon osallistujien toiveet ja osaamistason. Harjoittelussa kastuu, joten pukeudu sen mukaisesti.

Kurssi ja kajakin käyttö ovat ilmaista seuran jäsenille, eikä kurssille tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit osallistua yhtenä tai useampana iltana. Jokainen ilta on oma kokonaisuutensa.

Ohjelma

22.7.Eteenpäin ja taaksepäin melominen

Tämän jälkeen jaksat paremmin meloa eivätkö paikat tule kipeäksi.

29.7.Ohjaaminen ja kääntyminen

Tämän jälkeen kajakki menee sinne minne sinä tahdot, piukoissakin paikoissa.

5.8.Pelastautuminen (painopiste paripelastautumisessa)

Tämän jälkeen osaat pelastaa kaatuneen melontakaverisi ja hän osaa pelastaa sinut.

12.8.Tuennat ja eskimokäännös

Ei hätää, jos horjahdat tai kaadut. Tämän jälkeen et ainakaan enää jännitä kaatumista.

19.8.Pelastautuminen (painopiste yksin pelastautumisessa)

Tämän jälkeen osaat pelastaa itsesi vedestä tavalla tai toisella.

Kurssiin liittyy viikonloppuretki Kymijoelle 9.-11.8. Virtaava vesi tarjoaa mainiot puitteet melontataitojen opetteluun. Tarkemmat tiedot tästä retkestä tulevat myöhemmin tapahtumakalenteriin. Retkelle ilmoittaudutaan erikseen.

Samoin kurssiin liittyy viikonloppuretki Turun lähisaaristoon 14.-15.9. Pääsemme silloin harjoittelemaan melontataitoja isommille vesille. Harjoittelemme myös retkeilytaitoja. Tarkemmat tiedot tästä retkestä tulevat myöhemmin tapahtumakalenteriin. Retki on ilmainen jäsenille ja siihen ilmoittaudutaan erikseen.