HANKO SEA KAYAK GATHERING 18. – 20.8.2017

Ajankohta: To 18.05.2017 14:00 - La 20.05.2017 19:00
Paikka: Hanko

Tule Hankoon oppimaan melontataitoja ja tapaamaan muita melojia Pohjoismaiden suurimpaan merimelontatapahtumaan!

Korkeatasoisia kursseja on niin aloittelijoille kuin konkareillekin. Lisäksi siellä on tosi hauskaa. Tapahtumaan on osallistunut noin kymmenen jäsentämme vuosittain.

Ilmoittaudu tapahtumaan ja valitse itsellesi sopivat kurssit NIL Finlandin sivuilta. Mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä enemmän valinnan varaa on. Jos et löydä sopivia kursseja, ei hätää. Paikan päällä voit ilmoittautua muillekin kursseille ja vaihtaa kursseja.

Tilaisuuteen on järjestetty kuljetus seuran pakettiautolla, trailerilla ja kimppakyydeillä. Tapaamme perjantaina kello 14 vajalla, jossa pakkaamme pakettiauton ja trailerin. Olemme noin kello 17 Hangon Tulliniemessä, jossa pystytämme telttamme. Ehdit halutessasi kello 18.30 alkaville kursseille. Takaisin vajalle palaamme sunnuntaina viimeistään kello 19.

Kukin maksaa itse osallistumisensa tapahtumaan sekä osuutensa kimppakyytien polttoainekuluista.

Kyytien järjestämiseksi ilmoittaudu 7.8. mennessä Kristian Vuorilehdolle, jolta saat myös lisätietoja, p. 050 557 5737, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi. Ilmoita myös, jos sinulla on tarjota kimppakyytiä.

Samalla ilmoittaudu joukkueeseemme, joka osallistuu tapahtuman päätteeksi järjestettävään Hanko Cupiin. Menestyksen varmistamiseksi järjestämme harjoitukset vajalla ennen kisoja, jos intoa löytyy.

Tervetuloa mukaan!