HANKO SEA KAYAK GATHERING

Ajankohta: Pe 18.08.2017 00:00 - Su 20.08.2017 00:00
Paikka: Hanko

Tule Hankoon oppimaan melontataitoja ja tapaamaan muita melojia Pohjoismaiden suurimpaan merimelontatapahtumaan!

Korkeatasoisia kursseja on niin aloittelijoille kuin konkareillekin. Tapahtumaan on osallistunut seurastamme noin kymmenen melojaa vuosittain.

Ilmoittaudu täällä: http://www.nilfinland.fi/fi/ilmoittautuminen Mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä enemmän valinnan varaa on. Jos et löydä sopivia kursseja, ei hätää. Paikan päällä voit ilmoittautua muillekin kursseille ja vaihtaa kursseja.

Tilaisuuteen on kuljetus seuran pakettiautolla, trailerilla ja kimppakyydeillä. Tapaamme perjantaina kello 14 vajalla, jossa pakkaamme pakettiauton ja trailerin. Olemme noin kello 17 Hangon Tulliniemessä, jossa pystytämme telttamme. Ehdit halutessasi kello 18.30 alkaville kursseille. Takaisin vajalle palaamme sunnuntaina viimeistään kello 19.

Kukin maksaa itse osallistumisensa tapahtumaan sekä osuutensa kimppakyytien polttoainekuluista.

Kyytien järjestämiseksi ilmoittaudu 7.8. mennessä Kristian Vuorilehdolle, jolta saat myös lisätietoja, p. 050 557 5737, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi. Ilmoita myös, jos sinulla on tarjota kimppakyytiä.

Samalla ilmoittaudu joukkueeseemme, joka osallistuu tapahtuman lopussa järjestettävään Hanko Cuppiin: http://www.nilfinland.fi/fi/hskg-cup . Menestyksen varmistamiseksi harjoittelemme etukäteen vajalla, jos intoa löytyy.

Tervetuloa mukaan!