AVOKANOOTTIRETKI KOSKELJÄRVELLE 14. – 15.5.2022

Ajankohta: La 14.05.2022 09:00 - Su 15.05.2022 18:00
Paikka: Soutu- ja melontakeskus, Rykmentintie 55, Turku

Koskeljärvi on kaunis, mökitön lintujärvi Pyhäjärven länsipuolella, 70 km Turusta. Järvi on 8 km:n pituinen, jonka mielenkiintoisia saaria ja poukamia kiertelemme. Tarkkailemme myös lintuja ja saatamme käydä luontopolulla. 

Tapaamme vajalla lauantaina klo 9, jolloin aloitamme kanoottien ja varusteiden pakkaamisen seuran pakettiautoon, traileriin ja kimppakyytiautoihin. Vesillelaskupaikkamme on todennäköisesti Koskeljärven itärannan Härkluoma, jonne myös palaamme.  Takaisin Turussa olemme sunnuntaina viimeistään klo 18. 

Käytössämme on seuran tandem- ja soolokanootti sekä tarvittaessa vuokrakanootteja. 

Yövymme omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme. Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa.  Saat sähköpostitse lisätietoja varusteista yms. ennen retkeä.

Retki on tarkoitettu seuran jäsenille ja se sopii hyvin myös aloittelijoille. Itse retki on maksuton. Kukin maksaa osuutensa kimppakyytien polttoainekuluista.

Retken vetäjänä toimii Kristian Vuorilehto. Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset hänelle viimeistään tiistaina 3.5., kristianvuorilehto@gmail.com, p. 050 557 5737. Kerro samalla, jos sinulla on käytettävissä oma avokanootti.

Lisätietoja retken kohteesta on osoitteessa http://www.luontoon.fi/koskeljarvi.

Tervetuloa mukaan!